Új alap WP sablon: Twenty Twenty-Two

Ahogy az elmúlt években, idén is érkezik egy új alap sablon WordPress-hez, ami friss dizájnt és a legmodernebb technológiákat kombinálva mutatja be a tartalomkezelő rendszer idei újításait. A Twenty Twenty-Two novemberben érkezik, a WP 5.9-es frissítésével egyidőben.

Frissítés:

A WP 5.9-es verziójának kiadását elhalasztották. Az új céldátum (ami egyben a Twenty Twenty-Two kiadásának a dátuma is) 2022. Január 25.

Frissítés #2:

A WordPress 5.9 (“Josephine”), és a Twenty Twenty-Two sablon Január 25-én megjelentek. Részletek itt (angol nyelven): https://wordpress.org/news/2022/01/josephine/

Twenty Twenty-Two Blog Oldal
https://make.wordpress.org/core/2021/10/06/introducing-twenty-twenty-two/

Ez az első olyan alap sablon, amit teljes egészében az új Gutenberg szerkesztőhöz terveztek, és az új “teljes site szerkesztés” (FSE) funkciót kihasználva abszolút testreszabható lesz a sablon: minden része ún. blokk-mintákból fog állni, beleértve a fejlécet, láblécet, és egyéb elemeket.

Twenty Twenty-Two Mobil Nézet
https://make.wordpress.org/core/2021/10/06/introducing-twenty-twenty-two/

Természetesen az új sablon nem csak egy fejlesztői demó – egy jól használható, multifunkciós, technikai és esztétikai szempontból is magas színvonalú sablont kapunk, ingyenesen, reklámok és más zavaró elemek nélkül. Aki új oldal indítását tervezi, vagy frissítené egy meglévő oldal kinézetét, annak mindenképp ajánljuk ezt az új sablont, már ha ki tudja várni azt az egy-másfél hónapot, amíg a stabil verziója elkészül (és a hozzá tartozó WP frissítés).

Twenty Twenty-Two Design
https://make.wordpress.org/core/2021/10/06/introducing-twenty-twenty-two/


A Szerzőről
Piller Balázs senior webfejlesztő, SEO specialista, és a WordPress szakértője. Számos sikeres projektben vett részt vezető fejlesztőként. Az általa írt kód jelenleg több mint 1 000 000 webhelyen fut.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.